Tarjoamani palvelut

Jalkahoidot

Jalkojen omahoito osana henkilökohtaista terveydenhoitoa vaikuttaa ihmisen päivittäiseen liikkumiseen ja elämänlaatuun ja ennaltaehkäisee jalkaongelmilta.

Reikihoito

Reiki on ikivanha energiahoidon menetelmä. Reiki-sana tarkoittaa japaniksi ”universaalia elämänenergiaa”. Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanhasta intialaisesta ayurvedisesta hoitoperinteestä kehittynyt hartioiden, rintakehän, käsivarsien, niskan, pään ja kasvojen alueen kokonaisvaltainen hoitomuoto.

Shiatsuhoito

Shiatsu on japanilainen hierontamenetelmä, joka perustuu perinteiseen Kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsussa painellaan ja hierotaan kehon energiakanavia, meridiaaneja, sekä niillä sijaitsevia akupisteitä eli värähtelijöitä.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha hoitomuoto, joka on alun perin lähtöisin Kiinasta. Imukuppihieronnassa saadaan alipaine pehmytkudokseen. Hierontakuppia liikutellaan hyvin rasvatulla iholla tai kuppia voidaan pitää pieniä aikoja akupunktiopisteessä. Lisäksi painelen hoidon aikana akupunktiopisteitä.